Άρσεναλ: Πρώτος καλοκαιρινός στόχος ο Ντέκλαν Ράις! (pic)

Ράις Άρσεναλ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Άρσεναλ κυνηγάει το πρωτάθλημα αλλά στρέφει παράλληλα το βλέμμα της και στη νέα σεζόν, με δημοσίευμα των “Times” να αποκαλύπτει πως οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας για το καλοκαίρι τον Ντέκλαν Ράις.

Ο Ντέκλαν Ράις δεν έχει κρύψει την αγάπη που έτρεφε από μικρή ηλικία στην Τσέλσι (σ.σ. έπαιξε στα τμήματα υποδομής από το 2006 μέχρι το 2014) ωστόσο από το 2014 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στην Γουέστ Χαμ και είναι αρκετά πιθανό σε λίγους μήνες από τώρα να πάρει μεταγραφή σε μία μεγάλη αντίπαλο των μπλε.

Ο λόγος για την Άρσεναλ, με τον δημοσιογράφο των Times, Γκάρι Τζέικομπ, να αποκαλύπτει σε σημερινό ρεπορτάζ του πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα τον έβαλε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της για το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως έχει κοστολογηθεί στα 90 εκατομμύρια ευρώ από τα “σφυριά”.

“Η Άρσεναλ έχει ως πρώτο της στόχο για το καλοκαίρι τον Ντέκλαν Ράις και αισιοδοξεί πως θα κερδίσει τον ανταγωνισμό της Τσέλσι για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του.

Ο Ράις βρίσκεται στο κέντρο μίας μάχης που ενδέχεται να εμπλακεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η Άρσεναλ θεωρεί πως η θέση της ως πρωτοπόρος της Premier League τους φέρνει σε θέση ισχύος.

Η Γουέστ Χαμ αναμένεται να χρειαστεί να πουλήσει τον Ράις αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2024, έχοντας οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, με τον παίκτη να είναι απρόθυμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να κοστίζει 90 εκατομμύρια ευρώ”, αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

sport24.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide