Όταν ο Ροναλντίνιο “σκηνοθέτησε” την μεταγραφή του στην Ρεάλ 24 ώρες πριν από Ελ Κλάσικο (video)

Ροναλντίνιο Ρεάλ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Την πιο κάτω ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Αντρές Ινιέστα στον οποίο ο Ροναλντίνιο εμπιστεύτηκε ότι θα αποχωρήσει από την Μπάρτσα για να πάει στον “αιώνιο” αντίπαλο, την Ρεάλ, λίγες ώρες πριν από αγώνα Κλάσικο το 2005!

“Είχαμε έναν αγώνα Clásico σε λίγες μέρες, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Ronaldinho μου τηλεφώνησε στη μέση της νύχτας. Απάντησα στο τηλέφωνο:«Andres, ξέρω ότι είναι 3 το πρωί, αλλά πρέπει να σου πω κάτι. Andres, θα φύγω τον Ιούνιο. Ο αδερφός μου έχει προβεί σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μου έχουν προσφέρει ένα φανταστικό ποσό που δεν μπορώ να αρνηθώ. Είσαι νέος και μπορείς να με καταλάβεις. Αλλά σε παρακαλώ μην πείς τίποτα στα αποδυτήρια ή στη διοίκηση. Μην με προδώσεις. Σε εμπιστεύομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, Andres.»

Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα, δεν μπορούσα να καταλάβω το γεγονός ότι επρόκειτο να μας αφήσει για μια άλλη ομάδα. Ειδικά όταν μεταξύ όλων των ομάδων, επέλεξε τον μεγάλο μας “εχθρό”, τη Ρεάλ Μαδρίτης…Ήρθε η μέρα του El Clásico. Βρισκόμασταν στα αποδυτήρια του Santiago Bernabéu και ενώ αλλάζαμε τα ρούχα μας, ο Ronaldinho σηκώθηκε και άρχισε να μιλά:«Παιδιά, σήμερα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, θα παίξουμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα. Αλλά αυτές τις μέρες διαπίστωσα ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Σας κάλεσα όλους στη μέση της νύχτας να πω ότι θα φύγω τον Ιούνιο… Αλλά κανένας από εσάς δεν μίλησε.»

Ήταν μια στοχευμενη κίνηση, η οποία είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό από τον Ronaldinho.

«Μετά από αυτό που συνέβη, κατάλαβα ότι είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε μέσα μας, παρά να προδώσουμε ο ένας τον άλλον. Θα είμαι εδώ για πολλά ακόμη χρόνια! Και τώρα ας βγούμε έξω στο γήπεδο και ας διδάξουμε λίγο ποδόσφαιρο σε αυτούς τους Μαδριλένους!»Αυτό συνέβη πριν από το διάσημο El Clásico του 2005. Όταν σκόραρε δύο γκολ, και το Bernabéu σηκώθηκε όρθιο για να τον χειροκροτήσει. Αυτός ήταν ο Ronaldinho.”

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide