Όταν ο Ρομάριο έβγαλε έξω τον Ρονάλντο για να του κλέψει την θέση! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός Ρονάλντο, φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Κριστιάν Βιέρι και μίλησε για την καριέρα του κι έκανε τις συγκρίσεις με το σήμερα – Χαρακτήρισε κορυφαίο επιθετικό σήμερα τον Μπενζεμά και αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία με τον Ρομάριο

«Έμαθα πολλά και από τον Ρομάριο και από τον Μπεμπέτο. Αποτελούσαν έμπνευση για μένα ακόμα κι αν ο Ρομάριο ήταν πουτ@@ς γιος γιατί ανάγκαζε εμάς τους νεαρούς παίκτες να του καθαρίζουμε τα παπούτσια ή να του φέρνουμε καφέ» είπε αρχικά.

«Λίγα χρόνια αργότερα, το 1997 ήμουν ήδη σημαντικός παίκτης έχοντας κερδίσει και τη Χρυσή Μπάλα. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ενώ προετοιμαζόμασταν για το Copa America, ο Ρομάριο μου είπε ξαφνικά: ‘Ετοιμάσου, θα βγούμε απόψε, μην ανησυχείς’. Είχε ετοιμάσει μια σκάλα για να σκαρφαλώσει στον τοίχο του ξενοδοχείου και από την άλλη πλευρά μας περίμενε ένα ταξί.
Γυρίσαμε στις 5 το πρωί και την επόμενη μέρα ήμουν εξουθενωμένος στην προπόνηση. Κατάλαβα ότι ο Ρομάριο το έκανε επίτηδες για να με κουράσει και να πάρει τη θέση μου στην αρχική ενδεκάδα».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide