Όταν η αποστολή της Τσέλσι ξέχασε τις στολές στο Λονδίνο και “δανείστηκε” από τους αντιπάλους! (pics / video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ήταν 9 Απριλίου το 1997 όταν η Κόβεντρι δάνεισε στολές στην Τσέλσι σε μια από τις πιο παράξενες ποδοσφαιρικές ιστορίες που διαδραματίστηκαν στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Η ομάδα της Τσέλσι έπρεπε να ταξιδέψει στο Highfield για να αντιμετωπίσει την Κόβεντρι Σίτι σε έναν αγώνα για την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγο “τεχνικών προβλημάτων”. Η αποστολή των Λονδρέζων διαπίστωσε ότι ο φροντιστής της ομάδας πακέταρε στις αποσκευές μόνο τις “Εντός έδρας στολές” οι οποίες χρωματικά συγκρούονταν με αυτές της Κόβεντρι που ήταν επίσης μπλε.

Ο αγώνας έπρεπε όμως να διεξαχθεί άμεσα και έτσι θρύλοι του ποδοσφαίρου όπως Frank Lebeouf, Mark Hughes και Gianluca Vialli αναγκάστηκαν να φορέσουν την εκτός έδρας στολή της Κόβεντρι την οποία δανείστηκαν για να αρχίσει κανονικά το παιχνίδι.

Για την ιστορία οι “Sky Blues” νίκησαν την Τσέλσι των Di Matteo και Gullit με 3-1 χάρις στα γκολ των Dion Dublin, Paul Williams και Noel Whelan τα οποία σημειώθηκαν στο δεύτερο μισό μέσα σε 11 λεπτά.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide