Χάνει Γκαρνάτσο για δύο με τρεις βδομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pic)

Γκαρνάτσο εκτός
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, εξαιτίας του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον.

Σοβαρότερος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Σαουθάμπτον. Ο Αργεντινός πέρασε σαν αλλαγή στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά μετά από 20 λεπτά, αποχώρησε τραυματίας με χτύπημα στον δεξιό του αστράγαλο.

Αυτός ο τραυματισμός, θα του στερήσει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, στα φιλικά με Παναμά και Κουρασάο.  Επίσης θα μείνει έξω από τους αγώνες της Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Μπέτις για τον επαναληπτικό των «16» του Europa League και τον εντός έδρας προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Φούλαμ.

Το μήνυμα του Γκαρνάτσο στο Instagram:

«Δυστυχώς δεν θα έχω την ικανότητα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στις πολύ απαιτητικές επόμενες αναμετρήσεις, σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ταυτόχρονα θα χάσω την ευκαιρία να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου στην εθνική Αργεντινής, γεγονός που θα ήταν υπέροχο και λόγος υπερηφάνειας για μένα και την οικογένεια μου. Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της δουλειάς. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποκατάσταση μου, ο θεός με έχει διδάξει να μην τα παρατάω ποτέ και θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω δυνατότερος από ποτέ».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide