Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή τους Κριστιάνο στην Πορτογαλία, αγορά Βίλας 21εκατ.! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στα γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράροντας απέναντι στην Σέριφ όμως λίγες ώρες αργότερα ένα ακριβό deal που έκλεισε στην πατρίδα του πυροδότησε εκ νέου σενάρια για επιστροφή στην Σπόρτινγκ.

Ο αγώνας απέναντι στην Σέριφ το βράδυ της Πέμπτης έφερε ξανά χαμόγελα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού όχι μόνο βρέθηκε ξανά σε αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο πήρε φανέλα βασικού αλλά χρίστηκε και σκόρερ, για να γράψει το τελικό 3-0 της αναμέτρησης και να σφραγίσει την πρόκριση των κόκκινων διαβόλων στη νοκ-άουτ φάση του Europa League.

Το ζητούμενο όμως είναι αν θα βρίσκεται στο “Ολντ Τράφορντ” σε λίγους μήνες για να πάρει μέρος σε αυτά τα παιχνίδια ή θα έχει γυρίσει στην πατρίδα του, με μία κίνησή του να έχει κάνει πολλούς να θεωρούν πως η Σπόρτινγκ είναι δυναμικά στο… κάδρο.

Αιτία μία επένδυση του CR7, με τον 37χρονο σούπερ σταρ να ολοκληρώνει την αγορά μίας υπερπολυτελούς βίλας στο Κασκάις της Πορτογαλίας, αξίας 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκεκριμένο σπίτι έχει συνολική έκταση 2.720 τετραγωνικών μέτρων, έχει τρεις ορόφους και διαθέτει εξωτερικό χώρο 544 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει κήπους και μία τεράστια πισίνα, με την “είδηση” να είναι όμως πως βρίσκεται κοντά στο Εστορίλ και την Σίντρα και 40 λεπτά από την Λισαβόνα.

Η πορτογαλική πρωτεύουσα φέρνει φυσικά στο μυαλό την Σπόρτινγκ, την ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του, με τα σενάρια να θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διαλέγει σπίτι στην πατρίδα του και να προλειαίνει το έδαφος για τη μόνιμη επιστροφή του στα πάτρια εδάφη από τον Ιανουάριο…

sport24.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide