Φαν ντε Μπέεκ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! (pics)

Φαν ντε Μπέεκ σεζόν
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του – Σήμερα υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Ολλανδός διεθνής Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όπως επιβεβαίωσε σήμερα (13/1) Παρασκευή ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ.

Ο μέσος Φαν ντε Μπέεκ τραυματίστηκε κατά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 στην Premier League επί της Μπόρνμουθ την περασμένη εβδομάδα, όπου αντικαταστάθηκε αμέσως. «Ναι, είναι το γόνατό του. Θα επιστρέψει για την έναρξη της προετοιμασίας. Το υπόλοιπο της σεζόν είναι εκτός», είπε ο Τεν Χαγκ, σήμερα (13/1) σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Ο αγώνας της Μπόρνμουθ ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ο Φαν ντε Μπεκ ξεκίνησε αγώνα πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Ο 25χρονος αγωνίζεται να κερδίσει μια θέση στην αρχική ομάδα της Γιουνάιτεντ μετά την μετακόμισή του το 2020 από τον Άγιαξ.

Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που η σεζόν τελείωσε για μένα. Μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, ήρθε η ώρα να ξεκινήσω τη διαδικασία ανάρρωσής μου και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός για αυτόν τον σύλλογο.

Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα, σημαίνουν πολλά για μένα και την οικογένειά μου».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide