Τσέλσι: Νέα βελτιωμένη πρόταση σε Μπράιτον για Καϊσέδο! (pic)

Καϊσέδο Τσέλσι
[bsa_pro_ad_space id=3]

Νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 65 εκατ. λιρών είναι έτοιμη να καταθέσει η Τσέλσι στην Μπράιτον, για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο.

Μπορεί στη φετινή Premier League να βρίσκεται μόλις στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -10 από την τετράδα, ωστόσο η Τσέλσι εξελίσσεται… πρωταθλήτρια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Μετά την απόκτηση των Μούντρικ, Ζοάο Φέλιξ, Μαντουέκε, αλλά και των Μπαντιασίλ, Αντρέι Σάντος και Φοφανά, οι «μπλε» ψάχνονται για περεταίρω ενίσχυση, αυτή τη φορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Παρά το γεγονός πως ήδη έχουν δαπανηθεί 178,5 εκατ. ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (!), οι Λονδρέζοι φαίνονται αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της Μπράιτον ώστε να φέρουν στο «Στάμφορντ Μπριζ» τον Μόισες Καϊσέδο!

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στους «γλάρους» ύψους 65 εκατ. λιρών για την απόκτηση του 21χρονου χαφ, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Μουντιάλ με τη φανέλα του Ισημερινού.

Τη φετινή σεζόν, αποτελεί βασικότατο «γρανάζι» της Μπράιτον, μετρώντας 23 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide