Τσέλσι και Γιουνάιτεντ τα βρήκαν με Μπαρτσελόνα για Ντε Γιονγκ! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Το σήριαλ Φράνκι Ντε Γιονγκ δεν λέει να τελειώσει την στιγμή που απομένουν κάτι πιο λίγο από 20 μέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με δύο ομάδες να τον διεκδικούν αλλά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής να μην παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Βαρκελώνης!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον και μάλιστα στα μέσα του Ιούλη κατέληξε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Ολλανδό μέσο με ποσό γύρω στα 85 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ένα μήνα μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα και αφού ο ποδοσφαιριστής μένει αμετάκλητος στο να αποχωρήσει από το Καμπ Νου, η Τσέλσι έκανε κρούση στους Μπλαουγκράνα για τον 25χρονο διεθνή. Οι δύο πλευρές ήρθαν επίσης σε συμφωνία και τώρα τα πράγματα κάπου περιπλέκονται!

Ο Φρένκι πλέον έχει δύο επιλογές στην περίπτωση που επιλέξει αφήσει τους Καταλανούς, τους “Μπλε” του Λονδίνου και τους “Κόκκινους” του Μάντσεστερ!

Είναι ολοφάνερο πλέον πως οι Μπλαουγκράνα προσπαθούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει ζητώντας του εξευτελιστική μείωση αποδοχών σε περίπτωση που παραμείνει.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide