Τσάβι για Κλάσικο: “Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ!”

Την πλήρη ικανοποίηση του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με την Ρέαλ εξέφρασε ο προπονητής των Μπλαουγκράνα Τσάβι, αναφέροντας σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ:

meridian in text

«Το ματς που κάναμε μπορεί να συγκριθεί με το 2-6 που φέραμε σε αυτό το γήπεδο το 2009. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Ρεάλ και φεύγουμε με έναν χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Η Μπαρτσελόνα οφείλει να το γιορτάσει, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάναμε ένα θεαματικό παιχνίδι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, κάποιοι ήταν σε μία δύσκολη φάσης της καριέρας τους, όπου δέχτηκαν σκληρή κριτική», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός.

«Δεν χρειάζομαι τη δόξα. Μην με δοξάζετε εμένα, αλλά τους παίκτες μου. Δεν νιώθω σαν να έκανα προσωπική νίκη, αλλά ήταν ομαδική η προσπάθεια. Η νίκη αυτή δεν είναι τίτλος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε επειδή έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν έχουμε ακόμα εκπληρώσει τους στόχους μας τη φετινή σεζόν. Η La Liga παραμένει δύσκολη αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια»,

Related Posts

Follow Us

SOCIAL