Τρελό πανηγύρι στο αεροπλάνο με την αποστολή της Πόρτο όταν έγινε γνωστό ότι η Ατλέτικο έχασε πέναλτι! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Εναέριο πάρτι έστησε η αποστολή της Πόρτο , με τον Κονσεϊσάο να ταρακουνάει ολόκληρο το αεροπλάνο της επιστροφής από το Μπριζ, βλέποντας τον Καράσκο να χάνει πέναλτι για την Ατλέτικο σε νεκρό χρόνο και να σφραγίζει έτσι μια αγωνιστική πριν το φινάλε την πρόκριση των Δράκων στους «16».

Μπορεί το σκηνικό – βγαλμένο από ταινία- στο τέλος της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λεβερκούζεν να μην είχε… happy end για τους Ισπανούς, όμως κάποιοι άλλοι που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή ψηλά στα σύννεφα, πανηγύρισαν αυτήν την αποτυχία σαν προσωπική τους νίκη.

Λόγος γίνεται για τους παίκτες της Πόρτο, αλλά και τον προπονητή τους Κονσεσάιο. Οι Δράκοι, λοιπόν,  νίκησαν εμφατικά με 4-0 τη Μπριζ στο Βέλγιο και στο αεροπλάνο της επιστροφής, παίκτες, σταφ, παράγοντες και σύσσωμη όλη η αποστολή είχαν τα μάτια τους στο παιχνίδι της ισπανικής πρωτεύουσας. 

Εκεί που οι Ροχιμπλάνκος χρειάζονταν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης και που… μετά το τελευταίο σφύριγμα, κέρδισαν πέναλτι για να κάνουν το 3-2 κόντρα στις Ασπιρίνες. Κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ. Το χαμένο πέναλτι του Καράσκο το οποίο δόθηκε μετά τη λήξη του αγώνα σήμανε τον αποκλεισμό των Ισπανών και ταυτόχρονα την πρόκριση της Πόρτο. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει τρελό πανηγύρι στο αεροπλάνο της Πόρτο.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide