Το τελευταίο αντίο στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Μαντσίνι, Στάνκοβιτς, Λομπάρντο και Ντε Σιλβέστρι μετέφεραν το φέρετρο. (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες του Σίνισα Μιχάιλοβιτς μετέφεραν το φέρετρό του στην τελευταία κατοικία, κατά την κηδεία του Σέρβου τη Δευτέρα.

Φίλοι, γνωστοί, αλλά και απλός κόσμος είπε το τελευταίο “αντίο” στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Ο σπουδαίος Σέρβος ποδοσφαιριστής και προπονητής έφυγε από τη ζωή νικημένος από τη λευχαιμία την Παρασκευή και τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη η εξόδιος ακολουθία στη Βασιλική Αγίας Μαρίας των Αγγέλων και των χριστιανών μαρτύρων της Ρώμης και κατόπιν η ταφή του.

Όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες του μετέφεραν το φέρετρο στην τελευταία κατοικία του. Ο συμπαίκτης του στη Λάτσιο, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο συμπαίκτης του στη Λάτσιο και βοηθός του στην Τορίνο, Ατίλιο Λομπάρντο, ο συμπαίκτης του στην Ίντερ και τη Σερβία, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, και ο ποδοσφαιριστής του σε Σαμπντόρια, Τορίνο και Μπολόνια, Λορέντζο ντε Σιλβέστρι, ήταν μεταξύ των προσώπων που μετέφεραν το φέρετρο.

Στην εκκλησία βρέθηκαν οι παίκτες της Λάτσιο, θρύλοι της Ρόμα όπως ο Φραντσέσκο Τότι και ο Ντανιέλε ντε Ρόσι, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι, ο δήμαρχος της Ρώμης, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι, ο Υπουργός Αθλητισμού Αντρέα Αμπόντι, ο πρόεδρος της ιταλικής ολυμπιακής επιτροπής, Γκαμπριέλε Γκράβινα και πλήθος άλλων αξιωματούχων και φυσικά απλών φιλάθλων.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide