Τι και αν κράζουν τον Ντοναρούμα οι Ροσονέρι, αυτός χτύπησε τατουάζ της Μίλαν! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Την αγάπη που έχει ακόμα για την πρώην ομάδα του Μίλαν, θέλησε να εκφράσει ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, κάνοντας ημιμόνιμο τατουάζ στο χέρι του το σήμα των «ροσονέρι».

Ο Ιταλός τερματοφύλακας μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλου τον περασμένο Ιούνιο αποφάσισε να μη ανανεώσει με την Μίλαν υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο με την Παρί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Τζίτζι να γεμίσει από “εχθρούς” στην Ιταλία με αποκορύφωμα το παιχνίδι της εθνικής την περασμένη βδομάδα για το Nation League όπου και άκουσε αποδοκιμασίες στο Σαν Σίρο!

Πάντως, ο μάνατζερ του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, κατέκρινε την στάση των «ροσονέρι», τονίζοντας ότι θα έπρεπε να υπερασπιστούν τον πρώην ποδοσφαιριστή της. Από την πλευρά του βέβαια, ο νεαρός τερματοφύλακας δεν φαίνεται ότι κρατάει κακία στους οπαδούς της Μίλαν και σε συνέντευξη που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (12/10) στην εκπομπή «Le Iene», στο ιταλικό κανάλι «Italia 1» τόνισε ότι θα έχει για πάντα στην καρδιά του, την πρώην ομάδα του.

«Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς της Μίλαν. Πάντα θα τους αγαπώ και πάντα θα είμαι ροσονέρι», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Μάλιστα, αυτό που κέντρισε την προσοχή όλων ήταν η απόφαση το Ντοναρούμα, να κάνει ημιμόνιμο τατουάζ στο χέρι του το σήμα των της Μίλαν. Οταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αν θα το κάνει μόνιμο όταν επιστρέψει στο Παρίσι απάντησε χαριτολογώντας: «Θα δούμε, θα δούμε…».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide