Τεράστια καμπάνα στη Γιουβέντους: Αφαίρεση 15 βαθμών, 2 χρόνια σε Ανιέλι! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Ιταλική ομοσπονδία ζήτησε αφαίρεση 15 βαθμών στη Γιουβέντους για την υπόθεση plusvalenza.

Σύμφωνα με την περσινή απόφαση όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες στη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν κριθεί αθώες αλλά η Ιταλική ομοσπονδία ζητάει την επανεξέταση συγκεκριμένα μόνο για τη Γιουβέντους.Υπάρχουν και άλλες εμπλεκόμενες ομάδες αλλά μόνο η Γιουβέντους αντιμετωπίζει ποινή αφαιρέσεις βαθμών.

Επίσης το πρώην διοικητικό συμβούλιο αντιμετωπίζει αποκλεισμό για κάποιο χρονικό διάστημα.Οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίζουν ποινές είναι οι Σαμπντόρια, Έμπολι, Πάρμα, Τζένοα, Πεσκάρα, Πίζα, Προ Βερτσέλι, Νοβάρα.Οι παραπάνω ομάδες δεν αντιμετωπίζουν κάποια ποινή αφαιρέσεις βαθμών, εκτός από κάποια χρηματική ποινή.Η επίσημη απόφαση θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών για το αν το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο θα ανοίξει ξανά την υπόθεση εκδίκασης που ζητάει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να απορριφθεί η αίτηση και να κρατηθεί σε ισχύ η πρωταρχική απόφαση.Αλλά σε περίπτωση που ανοίξει ξανά και εκδικαστεί. Η Γιουβέντους στη χειρότερη περίπτωση θα αντιμετωπίσει ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide