Τα “έψαλε” στους ποδοσφαιριστές ο Τεν Χαγκ μετά το 7-0, βασανιστήρια, φωνές και απειλές για υποβιβασμό στη 2η ομάδα! (pic)

Τεν Χαγκ απειλές
[bsa_pro_ad_space id=3]

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επομένη της συντριβής με 7-0 από τη Λίβερπουλ με τον έξαλλο Έρικ Τεν Χαγκ να απειλεί με ριζικές αλλαγές!

Λίγες ώρες μετά τον ιστορικό διασυρμό, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Έρικ Τεν Χαγκ ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, εξαπολύοντας απειλές προς πάσα κατεύθυνση!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Mirror» ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε σε έντονο ύφος στους παίκτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, που επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της επιστροφής και δεν ταξίδεψαν με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Εκτός αυτού, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι, έκαναν συνεδρία με ψυχολόγο, ενώ νωρίτερα ο Ολλανδός τους ανάγκασε να ακούσουν την περιγραφή των επτά γκολ της Λίβερπουλ, ώστε να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Τα… βασανιστήρια του Τεν Χαγκ, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μετά το τέλος της προπόνησης, τους απείλησε ότι σε περίπτωση, που η εικόνα αυτή επαναληφθεί, οι παίκτες θα υποβιβαστούν στη δεύτερη ομάδα και δεν θα προβιβαστούν στην πρώτη ως το τέλος της σεζόν!

sport-fm.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide