Ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ο Ραφίνια! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μόνο ευχάριστα έχει τις τελευταίες εβδομάδες το μεταγραφικό παζάρι για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν στο «Καμπ Νόου» τους Κεσί και Κρίστενσεν, την ώρα που οι υποθέσεις που «τρέχουν» βελτιώνονται συνεχώς.

Μόλις χθες έγινε γνωστό από τα Μέσα της Βαρκελώνης, πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος εξτρέμ έκανε την ανατροπή και συμφώνησε να παραμείνει στη Βαρκελώνη, κάνοντας μάλιστα αποδεκτή την τελευταία πρόταση της Μπαρτσελόνα η οποία ουσιαστικά του κάνει μείωση της τάξης του 40%!

Ωστόσο μέχρι στιγμής ο 23χρονος δεν έχει υπογράψει ακόμα επισήμως. Και υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν ευθύνεται ο ίδιος αλλά η Μπαρτσελόνα.

Διότι την ίδια στιγμή, οι «μπλαουγκράνα»… τρέχουν και την υπόθεση του Ραφίνια σε άλλο ταμπλό. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Λιντς για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ με τον οποίο έχει ήδη δώσει τα χέρια.

Όπως αναφέρουν από την Αγγλία, ο Λαπόρτα έχει καταθέσει μια πρόταση που μαζί με τα μπόνους φτάνει στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής η Λιντς δεν αποδέχεται το συγκεκριμένο ποσό, καθώς οι Άγγλοι έχουν προειδοποιήσει πως εάν δεν ισοφαρίσουν την πρόταση της Τσέλσι (65 εκατομμύρια + τα μπόνους), τότε ο ποδοσφαιριστής δεν θα μετακομίσει στην Ισπανία.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο εμπόδιο δεν φαίνεται να είναι και τόσο δύσκολο για να ξεπεραστεί. Το θέμα είναι όμως πως με τα τωρινά δεδομένα και με το salary cup της Μπαρτσελόνα, αυτή τη στιγμή οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να δηλώσουν μόνο τον έναν εκ των Ραφίνια και Ντεμπελέ.

Έτσι το… μπαλάκι καταλήγει στα χέρια του Τσάβι. Ο Ισπανός είναι αυτός που καλείται να αποφασίσει και να διαλέξει τον έναν, απορρίπτοντας τον άλλον. Ιδανικά ο Ισπανός θα τους ήθελε και τους δύο. Ωστόσο, εφόσον δεν αλλάξει κάτι, θα πρέπει να επιλέξει μονάχα τον έναν, έχοντας μπροστά του λοιπόν ένα πολύ δύσκολο δίλημμα για το οποίο θα πρέπει να «μιλήσει» μέσα στις επόμενες ώρες…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide