Σφοδρή επίθεση σε Μέσι: “Δεν τον θέλουμε στην Παρί, στα μεγάλα παιχνίδια εξαφανίζεται!” (pic)

Μέσι εξαφανίζεται
[bsa_pro_ad_space id=3]

Επίθεση κατά του Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν μετά τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από την Μπάγερν στη φάση των “16” του Champions League.

Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των “16” του Champions League, έφερε ακόμα μια αποτυχία της γαλλικής ομάδας να φτάσει ψηλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το κλίμα στις τάξεις των Παριζιάνων να βαρύνει μετά την ήττα από την Μπάγερν και η έντονη κριτική να μη λείπει, ειδικά για τους αστέρες του συλλόγου όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, όσον αφορά τον 35χρονο Αργεντινό, “πυρά” εις βάρος του εξαπέλυσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παρί, Ζερόμ Ροτέν ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Pulga είναι απών από τα σημαντικά ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο RMC Sport:

«Δεν τον θέλουμε, πρέπει να φύγει από την Παρί. Δεν θέλει να επενδύσει στον σύλλογο. Διάβασα μερικές από τις δηλώσεις του στις οποίες έλεγε “έχω προσαρμοστεί” αλλά σε τι έχεις προσαρμοστεί, αγαπητέ μου; Με το να σκοράρεις 18 γκολ και να μοιράζει 16 ασίστ κόντρα σε Ανζέ και Κλερμόν; Σε σημαντικά παιχνίδια εξαφανίζεται εντελώς».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide