Συνάντηση Μπάρτσα Ντε Γιονγκ για “κούρεμα” μισθού και η Γιουνάιτεντ στην γωνιά! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Φρένκι ντε Γιονγκ είναι η αλήθεια ότι έχει… κουράσει, αλλά ο τελευταίος για το οποίο ευθύνεται για αυτό είναι ο ίδιος ο παίκτης, αλλά τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα και καθοριστικά.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει τη Δευτέρα στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, καθώς είχε επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ολλανδίας και σύμφωνα με τη «MARCA» έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι αφενός η δυσαρέσκεια του παίκτη για τους χειρισμούς της ομάδας με τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού θεωρεί ότι η διαρροή για το θέμα έχει γίνει από τους Καταλανούς ώστε να τον πιέσουν να φύγει και αφετέρου ο χαφ των «μπλαουγράνα» θα ζητήσει από την Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτά που θα ακούσει δεν πρόκειται να του αρέσουν σε καμία περίπτωση. Πρώτον, η Μπάρτσα θα του ζητήσει μεγάλο «ψαλίδι» στις αποδοχές του που υπολογίζονται για τη νέα σεζόν να φτάσουν στα 21 εκατ. ευρώ και την μεθεπόμενη σχεδόν στα 28(!) εκατ. ευρώ, τη στιγμή μάλιστα που ο ισπανικός σύλλογος του χρωστά περίπου 17 εκατ. ευρώ.

Εφόσον, ο ίδιος δεν αποδεχθεί αυτή την πρόταση, θα του ανακοινωθεί η πρόθεση να πωληθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία βρίσκονται σε… τρίμηνη διαπραγμάτευση ώστε και να μπουν έσοδα στα ταμεία, αλλά και να φύγει αυτό το δυσθεώρητο συμβόλαιο από το μισθολόγιο της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Ο ίδιος ο Φρένκι ντε Γιονγκ φέρεται να διαφωνεί και με τις δύο εναλλακτικές που θα του προταθούν, αφού θέλει να μείνει στο «Καμπ Νόου» καθώς μόλις αγόρασε νέο σπίτι και είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τη μέλλουσα σύζυγό του στη Βαρκελώνη.

Πηγή: sport-fm.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide