Στην Βαρκελώνη ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού θέλουν να κάνουν οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα είχε συνάντηση με τον ατζέντη του «CR7», Ζόρζε Μέντες και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ισπανία συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η κουβέντα των δυο τους είχε πολλά ονόματα, ωστόσο το πιο «καυτό», όπως υποστηρίζει η «AS» ήταν αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να θυμίσουμε ότι ο Λαπόρτα είχε κάνει και πέρσι την προσπάθεια του, αλλά ο Πορτογάλος «σταρ» είχε επιλέξει την επιστροφή του στην Αγγλία. Όπως φαίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης «παίζει» ξανά για την Μπαρτσελόνα.

Η παρουσία του Μέντες, πάντως, στη Βαρκελώνη δεν ήταν μόνο για τον Ρονάλντο, καθώς είναι εκπρόσωπος και του Τρινκάο, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου των «μπλαουγκράνα».

Επίσης, σύμφωνα με την καταλανική «Sport», οι ΝίκοΆνχελ Ντι Μαρία και Ρούμπεν Νέβες είναι οι άλλες τρεις από τις συνολικά πέντε υποθέσεις που φέρεται να συζήτησαν οι δύο άντρες.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide