Σοκ στην Χέρτα Βερολίνου: Ο Ζαν-Πολ Μποέτιους πάσχει από καρκίνο στους όρχεις! (pic)

Ο Ζαν-Πολ Μποέτιους θα απουσιάσει γι’ αδιευκρίνιστο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Χέρτα Βερολίνου, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, πάσχει από καρκίνο στους όρχεις.

meridian in text

Η διάγνωση για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό έγινε στη διάρκεια τσεκ απ ρουτίνας και πλέον ο 28χρονος θα υποβληθεί αύριο (23/9) σε επέμβαση. «Στη διάρκεια ουρολογικού ελέγχου την Τετάρτη διαγνώστηκε ένας όγκος στον όρχι» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος της γερμανικής πρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μποέτιους είναι ο δεύτερος παίκτης της Χέρτα μέσα στους τελευταίους μήνες που χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τον όρχι, καθώς προηγήθηκε στα μέσα Ιουλίου ο Μάρκο Ρίχτερ. Επίσης, με όγκο σε όρχι διαγνώστηκε μέσα στο καλοκαίρι και ο Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια σε χημειοθεραπεία, καθώς οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι ήταν κακοήθης.«Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η είδηση μόλις την ακούς για πρώτη φορά, είμαστε γεμάτοι ελπίδα ότι ο Ζαν-Πολ θα μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει σε μας το συντομότερο δυνατό» δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, και συμπλήρωσε: «Θα λάβει την πλήρη στήριξή μας, έως ότου επιστρέψει. Η οικογένεια της Χέρτα βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται τα καλύτερα».

sdna.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL