Σοκ στην Ντόρτμουντ, διαγνώστηκε με όγκο ο Χάλερ… (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μία πολύ άσχημη είδηση για τους φίλους της ομάδας αλλά και όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου κοινοποίησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/7) η Ντόρμουντ, με τους Βεστφαλούς να κάνουν γνωστό πως κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπαστιάν Χάλερ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της BVB, με τον αθλητικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, Ζεμπάστιαν Κελ, να δηλώνει τα εξής:

“Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπαστιάν Χάλερ και σε όλους εμάς. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν Χάλερ πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide