Σκέψεις παραίτησης από τον Πεπ Γκουαρντιόλα! (pic)

Γκουαρντιόλα παραίτησης
[bsa_pro_ad_space id=3]

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα κάνει σκέψεις παραίτησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι με την πλάτη στον τοίχο, άλλη μια φορά σχετικά με οικονομικά δεδομένα, που ενδέχεται να τις προκαλέσει τεράστια ζημιά και να της στερήσει ακόμη και όσα έχει πετύχει την τελευταία δεκαετία. Από τη Δευτέρα (6/2) έχει ξεσπάσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Premier League ενημέρωσε ότι η έρευνα για τυχόν οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών» ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018!

Πλέον το μπαλάκι πέφτει και στον Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς πριν από έναν χρόνο ο Καταλανός είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση που μάθαινε ότι οι άνθρωποι της Σίτι τον κορόιδεψαν, τότε θα αποχωρούσε άμεσα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, στο στρατόπεδο των «πολιτών» πιστεύουν ότι ο Γκουαρντιόλα θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα παραιτηθεί, με τη «SUN» να τονίζει ότι δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν πολύ άμεσα.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide