Σε επαφές με Μάρκο Ρόις ο Έρικ Τεν Χαγκ για να τον κάνει κάτοικο Μάντσεστερ! (Pic)

Γιουνάιτεντ Ρόις
[bsa_pro_ad_space id=3]

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της «Bild», ο Έρικ Τεν Χαγκ συναντήθηκε με τον Μάρκο Ρόις σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του στην Ντόρτμουντ.

Το συμβόλαιο του Ρόις ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και η Ντόρτμουντ να μην έχει μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την επέκτασή του. Μπορεί να βαδίζει αισίως στο 34ο έτος της ηλικίας του όμως ακόμη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για εκείνον. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο δημοσιογράφος της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, ο οποίος αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσωπο του Γερμανού επιθετικού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ έχει συνομιλήσει με τον μάνατζερ του Ρόις προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Ο Ολλανδός τεχνικός θα ήθελε το καλοκαίρι εκτός από ταλέντο να προσθέσει και εμπειρία στο ρόστερ του. Είναι κάτι το οποίο του αρέσει να κάνει. Να συνδυάζει αυτά τα δύο όπως ιδανικά το έκανε και στον Άγιαξ.

Ο Μάρκο Ρόις έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική προοπτική. Να βρεθεί στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να γευτεί έστω και στα 34 την εμπειρία της Premier League. Ο Γερμανός όμως περιμένει τι θα γίνει και με την Ντόρτμουντ. Θα του κάνει πρόταση ή θα τον αφήσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Αν συμβεί το δεύτερο τότε η Γιουνάιτεντ είναι η τέλεια ευκαιρία για εκείνον.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide