Σαν σήμερα 2017: Η “μυθική” ανατροπή της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί με 6-1! (video)

Μπαρτσελόνα 6-1
[bsa_pro_ad_space id=3]

Στις 8 Μαρτίου του 2017 η Μπαρτσελόνα υποδεχόταν την Παρί Σεν Ζερμέν στον δεύτερο αγώνα για την προημιτελική φάση του Champions League.

Όλοι την είχαν καταδικασμένη μετά την ήττα της με σκορ 4-0 στο Παρίσι

H βραδιά εκείνη στο Camp Nou, μπήκε στα βιβλία της ιστορίας του Champions League όχι μόνο λόγω του σκορ, αλλά και του γεγονότος ότι οι Καταλανοί πέτυχαν 3 γκολ από το 88’ μέχρι το 95’.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για μια εκπληκτική remontada, που χαρακτηρίστηκε ως η ανατροπή του αιώνα, ενώ άλλοι έκαναν λόγω για την “σφαγή” του αιώνα, λόγω διαιτητικών αποφάσεων σε βάρος των Γάλλων.

Στο 88′ ο Νεϊμάρ με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ έκανε το 4-1 και στο 91′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τη βούλα ύστερα από πέναλτι που δόθηκε σε βουτιά του Σουάρες (5-1).

Στο 95′ γράφτηκε ιστορία, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον keeper της Μπαρτσελόνα, Τερ Στέγκεν, καθώς ο Νεϊμάρ πήρε και έκανε την μπαλιά για τον Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος τελείωσε τη φάση για το μυθικό 6-1.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Πικέ, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (84′ Αντρέ Γκόμες), Ραφίνια (76′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Ινιέστα (65′ Αρντά Τουράν), Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Τραπ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μενιέ (93′ Κριχόβιακ), Κουρζάβα, Βεράτι, Ραμπιό, Ματουιντί, Λούκας (55′ Ντι Μαρία), Ντράξλερ (75′ Οριέ), Καβάνι.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide