Ρεάλ – Λίβερπουλ: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για απόκτηση του Μπέλινγκχαμ! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έναν ξεκάθαρο μεταγραφικό στόχο για την νέα σεζόν και δεν το κρύβει κανείς στον σύλλογο! Φυσικά αναφερόμαστε στο μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ και του αγγλικού ποδοσφαίρου, Τζουντ Μπέλινγκχαμ!

Ο Άγγλος μέσος είναι ίσως το πιο hot μεταγραφικό όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου και στο Mundial ανέβασε ακόμα περισσότερο τις “μετοχές” του.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έχει καταθέσει την προσφορά της προς τον Άγγλο. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες όλα έδειχναν πως η Λίβερπουλ έχει το πάνω χέρι, αλλά η Ρεάλ έκανε… ντεμαράζ και επέστρεψε!

Όπως αναφέρει η MARCA πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το απόλυτο προβάδισμα για την απόκτηση του Μπέλινγκχαμ!

Ο Άγγλος σταρ ενημέρωσε τους Μαδριλένους, πως σκέφτεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση τους, όμως θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή με την Ντόρτμουντ, η οποία ζητά 150 εκατ. ευρώ!

Δεδομένα η Λίβερπουλ δεν θα παρατήσει την περίπτωση του, όμως έχει χάσει για τα καλά “έδαφος”. Το σίγουρο είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Μπέλινγκχαμ να καλείται να δώσει την οριστική του απόφαση…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide