Πρώτη συνάντηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέλιγχαμ! (pic)

Μπέλιγχαμ Ρεάλ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Ρεάλ δίνει μάχη με την Λίβερπουλ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζουντ Μπέλιγχαμ το καλοκαίρι και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έστειλε άνθρωπό της στην Γερμανία όπου είχε συνάντηση με τον Άγγλο διεθνή μέσο και την οικογένειά του.

Η Ρεάλ δίνει μάχη σε διπλό μέτωπο από την αρχή της σεζόν, προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη, παράλληλα όμως είναι άκρως δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας στο μυαλό της να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό το δείχνει μάλιστα με τις κινήσεις της όσον αφορά στην “υπόθεση Μπέλιγχαμ”, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της ίδιας όσο και της Λίβερπουλ και τους μερένγκες να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποκτήσουν από την Ντόρτμουντ, που από την πλευρά της τον κοστολογεί με ένα ποσό μεταξύ 100 και 140 εκατομμυρίων ευρώ (έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2025).

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό (13/03) δημοσίευμα της μαδριλένικης “As”, ο 19χρονος είναι ο Νο 1 στόχος της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και για αυτό η διοίκηση των Μαδριλένων έστειλε άνθρωπό της στην Γερμανία, για να συναντήσει τόσο τον Μπέλιγχαμ όσο και την οικογένειά του.

“Στόχος της επίσκεψης του εκπροσώπου της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μπέλιγχαμ ήταν να γνωρίσει από κοντά τον παίκτη, καθώς και να του παρουσιάσει τα οφέλη της μετακίνησης στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και να τον κάνει να δει ότι η διαδρομή της Μαδρίτης είναι η ιδανική επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η συγκεκριμένη πολιτική δεν είναι φυσικά κάτι καινούριο για την Ρεάλ, με την “As” να υποστηρίζει πως ανάλογη στρατηγική είχε ακολουθήσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια για να φέρει στο “Μπερναμπέου” νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες όπως οι Τσουαμενί, Βινίσιους, Βαλβέρδε και Ροντρίγκο.

SPORT24

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide