Πρόταση 8 εκατ. ευρώ της Γιουβέντους στον Πογκμπά! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Σιγουριά αισθάνονται οι άνθρωποι της Γιουβέντους για την υπόθεση της επιστροφής του Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports.

Η «Γηραιά Κυρία» προσφέρει στον Γάλλο συμβόλαιο τριών ετών και οι ιθύνοντες που ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο Τορίνο, παρά το ενδιαφέρον των Παρί Σεν Ζεμρέν και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η παρουσία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους αποτελεί κίνητρο για τον Πογκμπά, που έχει δείξει τον καλύτερο εαυτό του υπό τις οδηγίες του Ιταλού.

Τα ιταλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν εδώ και καιρό ως «κλεισμένη» την επιστροφή του στο Τορίνο και όπως αναφέρει ο expert στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Μπιανκονέρι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με εγγυημένες ετήσιες απολαβές στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, σχεδόν το μισό ποσό από όσο προέβλεπε το συμβόλαιό του στη Γιουνάιτεντ (15 εκατ. ευρώ) αν και θα υπάρξουν επιπρόσθετα μπόνους.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Πογκμπά θα ντυθεί ξανά στα «ασπρόμαυρα», 6 χρόνια μετά την αποχώρησή του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Μάλιστα, κάποιοι πιστεύουν πως η ανακοίνωση ενδέχεται να τοποθετηθεί χρονικά κοντά στην κυκλοφορία της ταινίας για τον Πογμπά στο Amazon Prime, «The Pogmentary», στις 17 Ιουνίου.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide