Προς πώληση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο αν έρθει πρόταση 4 δις! (pic)

Η οικογένεια Γκλέιζερ φέρεται να έθεσε την τιμή των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 4 δις ευρώ και μόνο αν λάβουν μια τέτοια πρόταση θα αποχωρήσουν.

Ο σερ Τζέιμς Άρθουρ Ράτκλιφ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η προσπάθεια του μόνο εύκολη δεν θα είναι.

meridian in text

Ο Βρετανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις, που ειδικεύεται σε επιχειρήσεις χημικών, θέλει να «εισέλθει» στην Premier League κι έχει αποφασίσει να κινηθεί για τη Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται σε «τρικυμία» λόγω της αναστάτωσης που επικρατεί στο σύλλογο, με την οικογένεια Γκλέιζερ.

Επί του παρόντος, δεν έχει γνωστοποιηθεί το ύψος της πρότασης που θα κάνει ο σερ Ράτκλιφ, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Daily Mail», οι Αμερικανοί επιχειρηματίες έχουν αρχίσει να σκέφτονται την αποχώρηση και όρισαν την τιμή πώλησης της Γιουνάιτεντ στα 4 δισ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ποσό εφόσον φτάσει πρόταση στην αμερικανική οικογένεια και τα βρουν οι δυο πλευρές θα είναι και το μεγαλύτερο που θα έχει δοθεί ποτέ για την πώληση μετοχών ενός συλλόγου.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL