Προς πώληση η Λίβερπουλ από την Fenway Sports Group! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Βόμβα στα θεμέλια της Λίβερπουλ με την πρόθεση της Fenway Sports Group να παραχωρήσει μετοχές (δίχως να διευκρινίζεται αν θα πρόκειται για μέρος τους ή για όλες) και να μπει σε διαδικασία ν’ ακούσει προσφορές για το κλαμπ! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Athletic, έχει ήδη προετοιμαστεί παρουσίαση πλήρης αλλαγής ιδιοκτησίας για τους ενδιαφερόμενους.

Διεθνή funds όπως η Goldman Sachs και η Morgan Stanley έχουν κληθεί ήδη για να συνεργαστούν στην αξιολόγηση του deal σε περίπτωση πρότασης.

Η FSG από την πλευρά της με δήλωση ξεκαθαρίζει ότι παραμένει αφοσιωμένη στους “κόκκινους” και θα συζητήσει μόνο σε περίπτωση που λάβει αξιόλογη πρόταση και δεν διαψεύδει το ρεπορτάζ του Athletic για τη διάθεσή της να πουλήσει τη Λίβερπουλ.

Η δήλωση της FSG
«Είχαμε πρόσφατα αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε αναπόφευκτα μας ρωτάνε συχνά για τη Λίβερπουλ.

Η FSG έχει συχνά εισπράξει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμιούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ. H FSG έχει πει και στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ ως συλλόγου.

Η FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide