Ποιας ομάδας είναι φανατικός υποστηριχτής ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ” (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Χριστού στην γνωστή ταινία ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι, υποστηρίζει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η γνωστή σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι, η οποία προβάλλεται κάθε χρόνο και στη χώρα μας τη μεγάλη εβδομάδα, έχει έναν πρωταγωνιστή που ενσάρκωσε τον ρόλο του Χριστού κι έχει μείνει χαραγμένος στα μάτια όλων όσων έχουν παρακολουθήσει τα επεισόδια. Ο λόγος γίνεται για τον Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος μετά από αυτή την επιτυχία «εξαφανίστηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η μοναδική ερμήνευση στον ρόλο του Χριστού είχε συγκλονίσει όλους τους τηλεθεατές, οι οποίοι ανυπομονούσαν να δουν από κοντά τον ηθοποιό. «Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και η μίνι σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες, τα πράγματα ήταν λίγο αλλόκοτα για μένα. Ιδιαίτερα όταν έκανα ένα ταξίδι στην Ιταλία, λίγο μετά τη μετάδοση της σειράς, η κατάσταση ήταν σχεδόν εκτός ελέγχου. 

Όπου πήγαινα, έβλεπα τον κόσμο να με αντιμετωπίζει με δέος. Στα εστιατόρια, στα μαγαζιά, στα μπαρ, όλοι αντιδρούσαν λες και είχαν μπροστά τους τον ίδιο τον Χριστό. Ο κόσμος παραμέριζε για να περάσω και οι ηλικιωμένες κυρίες μου φιλούσαν τα χέρια κι έκαναν το σταυρό τους..», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Πάουελ λίγα χρόνια αργότερα.

Το εύλογο ερώτημα όμως το οποίο λίγοι γνωρίζουν, είναι το τι ομάδα υποστηρίζει ο ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο του Χριστού. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο Πάουελ θα μπορούσε να υποστηρίζει κάτι μεταξύ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ένας από τους πιο γνωστούς «Χριστούς» του… Hollywood υποστηρίζει μία από τις πιο γνωστές ομάδες του κόσμου. Συγκεκριμένα, ο Πάουελ είναι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και σήμερα στα 79 του χρόνια, παρακολουθεί συχνά από την εξέδρα των Vip του «Ολντ Τράφορντ», τα ματς της αγαπημένης του ομάδας.

Πηγή: sportal.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide