Πεπ Γκουαρδιόλα: “Ο Στέφαν Ορτέγκα θα είναι κάτω από τα δοκάρια στον τελικό του FA Cup” (video)

Ορτέγκα Πεπ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Ορτέγκα θα ξεκινήσει βασικός στον αυριανό παιχνίδι (3/6) ανάμεσα στους «πολίτες» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Ορτέγκα, θα ξεκινήσει τον αυριανό τελικό (3/6 ,17:00) του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Γερμανός κίπερ, ο οποίος έχει ξεκινήσει όλες τις εγχώριες διοργανώσεις κυπέλλου μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν θα πάρει τη θέση του Έντερσον στο Γουέμπλεϊ.

Ο Ορτέγκα υπέγραψε ως ελεύθερη μεταγραφή από την Αρμίνια Μπίλεφελντ και εντυπωσίασε τον Γκουαρδιόλα στις 13 εμφανίσεις του, παρέχοντας περισσότερο ανταγωνισμό από τον Ζακ Στέφεν πριν από αυτόν.

Ο 30χρονος έχει κρατήσει 10 φορές ανέπαφη την εστία στη θητεία του στην αγγλική ομάδα, αν και η συμμετοχή του στον τελικό αντιπροσωπεύει μια μεγάλη έκκληση από τον Γκουαρδιόλα μετά τα λάθη του Στέφεν στον περσινό ημιτελικό στον οποίο ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ.

«Θα παίξει ο Ορτέγκα», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Πάντα μου άρεσε αυτό, ακόμα και στη Μπαρτσελόνα, ο τερματοφύλακας που έχει παίξει Κύπελλο Αγγλίας να παίζει και στον τελικό».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide