Παίζει μπαλάρα η νέα σχέση του Μπενζεμά! (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μετά από την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, που τον βρήκε πρωταθλητή Ευρώπης και Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρίμ Μπενζεμά βιώνει την ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Γάλλος επιθετικός, φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα, αποκαλύφθηκε πως είναι σε σχέση με την Τζόρνταν Οζούνα.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο μοντέλο, 32 ετών, από τις ΗΠΑ. Οι δυο τους είναι λίγο καιρό μαζί και μάλιστα το τελευταίο διάστημα περνούν παρέα τις διακοπές τους, μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Κάποιος φωτογράφος, ωστόσο, πρόσφατα τους εντόπισε πάνω σε ένα σκάφος και η ταυτότητα της συντρόφου του διεθνούς άσου αποκαλύφθηκε.

Ο 35χρονος άσος είχε μια επεισοδιακή σχέση με την Κλόι Ντε Λονέ, με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη. Οι δυο τους, μετά από μια πρόσφατη επανασύνδεση, χώρισαν ξανά, ενώ έχει αποκτήσει και έναν γιο με την Κόρα Γκοτιέ. Πλέον ο Μπενζεμά είναι ζευγάρι με την Τζόρνταν Οζούνα, η οποία φέρεται να τον παρακολούθησε από κοντά και στον τελικό του Champions League στο Παρίσι απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η νέα κοπέλα του Μπενζεμά στο παρελθόν λέγεται πως είχε σχέσεις με τον Παφ Ντάντι και τον Τζάστιν Μπίμπερ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide