Πάει για “βόμβες” με Ικάρντι και Ντιμπάλα η Μόντσα! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Μόντσα κατάφερε να κερδίσει την παρθενική της συμμετοχή στη Serie A, υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του αθλητικού διευθυντή Αντρέα Γκαλιάνι. Την ίδια ώρα, με την έλευση του Φρανσουά Μοντεστό στη θέση του τεχνικού διευθυντή, δυναμώνει ακόμη περισσότερο.

Πλέον, στον ιταλικό σύλλογο ονειρεύονται να φτιάξουν ομαδάρα και αυτό φαίνεται από τις επαφές που κάνουν με ποδοσφαιριστές. Η Μόντσα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την απόκτηση του Στέφανο Σένσι, ωστόσο υπάρχουν δύο μεταγραφές… βόμβες που παλεύει η νεοφώτιστη ομάδα.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Μόντσα ήρθαν σε επαφή με την Γουάντα Νάρα, γυναίκα και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται στην Παρί, θα αποχωρήσει και οι Ιταλοί θέλουν να τον φέρουν πίσω στη χώρα, ενισχύοντας σημαντικά την επίθεσή τους.

Την ίδια ώρα, τα… όνειρα της Μόντσα δεν σταματούν εκεί αφού ο μεγάλος αλλά υπερβολικά δύσκολος για να επιτευχθεί στόχος, είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα. Από τη στιγμή που το deal με την Ίντερ έχει παγώσει και ο Αργεντινός κυκλοφορεί ελεύθερος, η Μόντσα θα κάνει την προσπάθειά της με ό,τι και να σημαίνει αυτό.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide