Ο Χάαλαντ φέρνει πιο κοντά στην Άρσεναλ στον Ζεσούς! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η μετεγγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως φέρνει τον Γκάμπριελ Ζεσούς ακόμα πιο κοντά στην Άρσεναλ.

Ένα μετεγγραφικό «ντόμινο» φαίνεται πως φέρνει η ενεργοποίηση της «βόμβας», Έρλινγκ Χάαλαντ, από τη Μάντσεστερ Σίτι, όχι μόνο για τους «πολίτες» και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν άμεσα τον αντικαταστάτη του Νορβηγού, αλλά η απόκτηση του Αντεγέμι φαίνεται πως θα δεν είναι η μόνη μετακίνηση που θα προκαλέσει το εν λόγω… μπαμ!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς αναμένεται να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ μετά την απόκτηση του Χάαλαντ και ως πιο πιθανός προορισμός μοιάζει το βόρειο Λονδίνο και η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Βραζιλιάνο επιθετικό και παρότι δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων, η μεταγραφή του Νορβηγού σταρ ήταν μία θετική εξέλιξη.

Μάλιστα, σημειώνεται πως σημαίνοντα ρόλο στην τελική απόφαση του Γκάμπριελ Ζεσούς θα παίξει το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρει η Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν. Αν είναι με προορισμό το Champions League, όλα θα γίνουν ευκολότερα.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide