Ο Πατέρας του Μέσι είπε “ΝΑΙ” στο συμβόλαιο “μαμούθ” της Αλ Χιλάλ! (pic)

Μέσι Αλ Χιλάλ 400
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκληρώνει σε λίγες ημέρες τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν και το συμβόλαιό του. Το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι αυτό που απασχολεί τα διεθνή Μέσα και σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής θα βάλει την υπογραφή του στο ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρει η Αλ Χιλάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρετά σε λίγες ημέρες (30 Ιουνίου) την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπαρτσελόνα και η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία εμφανίζονται να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Η «τελευταία πράξη» του διαφαινόμενου… χωρισμού «παίχθηκε» τον περασμένο μήνα, όταν ο Λιονέλ Μέσι, ταξίδεψε στην Σαουδική Αραβία, χωρίς να λάβει σχετική άδεια. Η διοίκηση τον τιμώρησε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων και η ποινή μειώθηκε στο μισό, μετά την συγγνώμη του Μέσι, για το πειθαρχικό παράπτωμα.

Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του «pulga», εκτιμούν ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλά, «αιώνια αντίπαλο» της Αλ Νασρ, όπου αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η τελευταία πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μέσι, είναι ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή ένα ποσό, υπερδιπλάσιο από τις απολαβές του CR7.

Επιθυμία του Μέσι, είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως η αβεβαιότητα που επικρατεί, σχετικά με το σχέδιο βιωσιμότητας που υπέβαλε ο καταλανικός σύλλογος στην La Liga, τον ανάγκασαν να… κατευθυνθεί προς τον Κόλπο.

Οπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα «footmercato», o πατέρας του Μέσι, Χόρχε έχει ήδη αποδεχθεί την προσφορά της Αλ Χιλάλ, πληροφορία που μένει να επαληθευθεί τις επόμενες εβδομάδες.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide