Ο Μπιέλσα “έριξε” άκυρο στην Έβερτον και ανακοινώνεται ο Σον Ντάις. (Pic)

Ντάις Έβερτον
[bsa_pro_ad_space id=3]

Μετά την… πόρτα που έριξε στην προοπτική συνεργασίας με τα “ζαχαρωτά” ο Μαρσέλο Μπιέλσα, η Έβερτον, βρήκε στο πρόσωπο του Άγγλου τεχνικού Σον Ντάις, τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο Σον Ντάις πρόκειται να διοριστεί προπονητής της Έβερτον, αφού ο Μαρσέλο Μπιέλσα είπε στον σύλλογο ότι θα αναλάβει μόνο το καλοκαίρι.

Ο Μπιέλσα ήταν η πρώτη επιλογή του ιδιοκτήτη της ΈβερτονΦαρχάντ Μοσίρι, και πέταξε στο Λονδίνο την Πέμπτη για να έχει περαιτέρω συνομιλίες με στελέχη του συλλόγου. Αυτό αύξησε τις ελπίδες τους να δελεάσουν τον Αργεντινό να γίνει κάτοικος “Γκούντισον Παρκ”, παρά τις επιφυλάξεις του για την κατάσταση του συλλόγου και της ομάδας και το ιδιότυπο στατιστικό του να μην αναλαμβάνει ποτέ έναν ευρωπαϊκό σύλλογο στη μέση της σεζόν.

Ο 67χρονος παρέμεινε αμετάπειστος για τη μετάβαση στην Έβερτον σε αυτή τη φάση, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι έχουν τελειώσει. Αυτό άνοιξε τον δρόμο για τον Ντάις, που ήταν η δεύτερη επιλογή και έτσι ο πρώην προπονητής της Μπέρνλι θα μπορούσε να βάλει την υπογραφή του την Παρασκευή σε συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide