Ο Μπαπέ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στο 14χρονο Κύπριο που δίνει την δική του μάχη! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο ΠΑΣΠ πραγματοποίησε το όνειρο του Παναγιώτη, που βρίσκεται στην Γαλλία για λόγους υγείας .

Αναλυτικά:

Λίγα λόγια, ένα χαμόγελο, ένα μήνυμα, ένα δώρο για τον μικρό Παναγιώτη που δίνει τον δικό του αγώνα τα τελευταία χρόνια για να βγει νικητής από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.

Σε αυτή τη «μάχη», η συμπαράσταση και η ψυχολογική υποστήριξη δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον ίδιο. Όταν μάλιστα αυτή η υποστήριξη έμοιαζε σαν ένα όνειρο που ζωντανεύει πλέον κάθε δευτερόλεπτο μπροστά του, η ικανοποίηση του Παναγιώτη είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο 14χρονος συμπατριώτης μας βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Γαλλία, για να ξεκινήσει θεραπεία με στόχο να απαλλαγεί από το πρόβλημά του και να γυρίσει με το χαμόγελο πίσω στην Κύπρο. Σε αυτή την προσπάθειά του μικρού ήρωα μας, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, μόλις ενημερώθηκε για την επιθυμία του Παναγιώτη, δεν μπορούσε να μείνει αδρανής. Μαθαίνοντας για την περιπέτεια που περνάει και ότι βρίσκεται στη Γαλλία, ο ΠΑ.Σ.Π. διά του εκτελεστικού του προέδρου Σπύρου Νεοφυτίδη επικοινώνησε με τη μητέρα του Παναγιώτη με σκοπό να κάνει ένα από τα όνειρα του τελευταίου πραγματικότητα!

Ο Παναγιώτης ζήτησε ένα μήνυμα από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και η τύχη του έφερε τον Kylian Mbappé μπροστά στην οθόνη του! Ο κ. Νεοφυτίδης μίλησε με τον David Terrier, τον Γάλλο πρόεδρο της FIFPRO Europe, και αμέσως η ευχή του μικρού έγινε πραγματικότητα.

Ο Γάλλος αστέρας με το μήνυμά του έδωσε δύναμη και υποστήριξη στον Παναγιώτη, ο οποίος, όπως πληροφορηθήκαμε με χαρά, «βλέπει το βίντεο 20 φορές την ημέρα και χαίρεται…».

Λίγα δευτερόλεπτα αφιερωμένα στον Παναγιώτη είναι για τον ίδιο ένα όμορφο και μεγάλο παραμύθι που θέλει να το ακούει ξανά και ξανά. Είναι η συντροφιά του. Μία συντροφιά που συνοδεύεται από χαρά, ενθουσιασμό και συγκίνηση.

Δώσαμε, όμως, ακόμη μία υπόσχεση στον Παναγιώτη και αυτή θα πραγματοποιηθεί με τον ερχομό του στην Κύπρο. Μέχρι τότε, οι προσευχές μας θα συντροφεύουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Περαστικά Παναγιώτη μας…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide