Ο Μέσι έδωσε διορία δέκα ημερών στην Μπαρτσελόνα! (pic)

Μέσι διορία
[bsa_pro_ad_space id=3]

Προθεσμία δέκα ημερών προκειμένου να βρει λύση με τη La Liga και το FFP έχει δώσει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Ο πολύπειρος άσος φαίνεται πως επιθυμεί την επιστροφή του στους Καταλανούς ύστερα από μια διετία στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως δε φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει για πολύ!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σύμφωνα και με τον δημοσιογράφο της Relevo, Ματέο Μορέτο, έχει ως προτεραιότητα τους Μπλαουγκράνα, αλλά πρέπει η ομάδα να βρει την οικονομική λύση, προκειμένου να μπορέσει να υπογράψει με εκείνους!

Φυσικά, η Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακαώς να δει τον Μέσι με τα χρώματα του συλλόγου, κάτι το οποίο φαντάζει για την ώρα αρκετά δύσκολο, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αν δεν πάρει το «ναι» από τη Διοργανώτρια Αρχή δε θα μπορέσει να τον δηλώσει ως παίκτη της.

Η La Liga δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να ρισκάρουν το (οικονομικό) μέλλον τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την επιστροφή του Λέο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πλέον το… μπαλάκι είναι στα χέρια των Καταλανών και αυτοί πρέπει να βρουν τη λύση εφόσον επιθυμούν την επιστροφή του θρύλου τους…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide