Ο Κιελίνι “καταράστηκε” στον Σάκα πριν την εκτέλεση πέναλτι! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Σάκα αστοχήσει στο πέναλτι στον μεγάλο τελικό του Euro, η κάμερα “έπιασε” τον Κιελίνι να αναφέρει μία λέξη, το “Kiricocho”, έκφραση που ίσως να κατάλαβαν μόνο όσοι κατάγονται από την Αργεντινή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον μύθο, όταν ξεκίνησαν το 1982 όταν ο Κάρλος Μπιλάρντο, Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1986 με την Εθνική Αργεντινής, ως προπονητής της Εστουντιάντες παρατήρησε πως όταν ένας οπαδός της ομάδας ονόματι Kiricocho ήταν στο γήπεδο, οι παίκτες του τραυματίζονταν. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις… δυνάμεις του και τον έστειλε να βλέπει τις προπονήσεις των αντιπάλων ομάδων, ελπίζοντας σε τραυματισμούς. Και στην Αργεντινή λένε πως αυτό βοήθησε την Εστουντιάντες να πάρει τον τίτλο εκείνη την σεζόν, ενώ η μοναδική της ήττα προήλθε από την Μπόκα Τζούνιορς, στην προπόνηση της οποίας δεν είχε πάει ποτέ ο Kiricocho.

Στην Αργεντινή έψαξαν το θέμα και ο ίδιος ο Κιελίνι με ένα βίντεο του επιβεβαίωσε σε έναν δημοσιογράφο του ESPN πως… έριξε κατάρα στον Σάκα. «Γεια σου Κρίστιαν. Επιβεβαιώνω τα πάντα. Kiricocho!

sdna.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide