Ο Ζοζέ Μουρίνιο “έριξε” άκυρο στην Παρί για να παραμείνει στην Ρόμα! (pic)

Μουρίνιο Παρί
[bsa_pro_ad_space id=3]

Την απόφασή του πως θέλει να παραμείνει στη Ρώμη φαίνεται να έχει πάρει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με ιταλικά και γαλλικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός απέρριψε την προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν και αποφάσισε να συνεχίσει στον πάγκο της Ρόμα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ζοζέ Μουρίνιο, δέχθηκε μία διερευνητική προσέγγιση από τον Λουϊς Κάμπος, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως είναι γνωστό, οι πρωταθλητές Γαλλίας, αναζητούν τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ και ο «Special One», είναι πάντα ένας από τους υποψήφιους.

Σύμφωνα όμως με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο 60χρονος Πορτογάλος προπονητής, έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Ρώμη και την επόμενη σεζόν, καθώς δεν ενδιαφέρεται ούτε για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ούτε και για κάποια ομάδα της Premier League.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο κορυφαίος τεχνικός, πήρε αυτήν την απόφαση να συνεχίσει το έργο του στην Ρόμα, εντός του Μαρτίου και λίγο πριν τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Με την ομάδα της πρωτεύουσας άλλωστε, διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, όπως επίσης και το Europa League, όπου βρίσκεται ήδη στους «8», όπου αντιμετωπίζει την Φέγενορντ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide