Ο Έρικ Τεν Χαγκ είπε το “ΟΚ” για την επιστροφή Γκρίνγουντ! (pic)

Τεν Χαγκ Γκρίνγουντ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Μέισον Γκρίνγουντ παραμένει ακόμα εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από τις καταγγελίες για κακοποίηση, αλλά όλα δείχνουν πως από την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει, με τον Έρικ Τεν Χαχγκ να δίνει το “πράσινο φως”.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είχε καταγγελθεί από την σύντροφό του ότι τη βίασε, τη χτύπησε και της ασκούσε ψυχολογική πίεση, με συνέπεια να προφυλακιστεί το 2022 και στη συνέχεια να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η εισαγγελία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Γιουνάιτεντ δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για επίθεση στη σύντροφό του, Χάριετ Ρόμπσον.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το 2025 και έχει εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους των Red Devils για την επιστροφή του, ωστόσο παραμένει ακόμα εκτός ομάδας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα επιμένει πως θα έπρεπε να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία, με τον Έρικ τεν Χαγκ να δίνει το “πράσινο φως”.

“Έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να σκοράρει. Εκτός από τον Μάρκους Ράσφορντ, χρειαζόμαστε έναν επιπλέον σκόρερ, είτε από τη δική μας ομάδα είτε πρέπει να αναζητήσουμε.

Από το ντεμπούτο του, ο 21χρονος έχει πετύχει 36 γκολ σε 130 εμφανίσεις με τη Γιουνάιτεντ”, δήλωσε πρόσφατα ο Ολλανδός τεχνικός.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide