Οπαδοί της Φενέρ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Πούτιν στον αγώνα με την Ντιναμό (videos)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Βλάντιμιρ Πούτιν ως αντίδραση στο γκολ της Ντιναμό Κιέβου στο χθεσινό παιχνίδι.

Ιδιαίτερα κακή εντύπωση έχει κάνει στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη η… αντίδραση των οπαδών της Φενέρμπαχτσέ σε ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε η Ντιναμό Κιέβου στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media ακούγονται οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ να τραγουδούν ρυθμικά το όνομα του Βλάντιμιρ Πούτιν μετά από γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους, από την ουκρανική ομάδα, επευφημώντας τον πρόεδρο της Ρωσίας για τον πόλεμο που κάνει στην Ουκρανία.

Θυμίζουμε ότι η Ντινάμο Κιέβου πήρε την πρόκριση στο χθεσινό ματς αποκλείοντας την Φενέρμπαχτσέ. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων είχε έρθει ισόπαλο χωρίς σκορ, και στο χθεσινό οι Ουκρανοί επικράτησαν 2-1 και πήραν το εισιτήριο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρξαν και οπαδοί της Φενέρμπαχτσε με άλλη άποψη κατά του Πούτιν και της Ρωσίας καθώς τραγουδούσαν συνθήματα κατά του Ρώσου προέδρου και μάλιστα με υβριστικό περιεχόμενο.

Πηγή: sport-fm.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide