Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την εντυπωσιακή τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέταξαν για δεύτερη φορά κόκκινη μπογιά στην τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεσπόζει λίγο έξω από το «Έτιχαντ».

Μετά την οδυνηρή ήττα με 6-3 από την Σίτι, οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγες ημέρες την τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεσπόζει στο πλάι ενός σπιτιού στο Ashton New Road».

Παρά το γεγονός πως ο καλλιτέχνης κατάφερε να επιδιορθώσει την αρχική ζημιά, ορισμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σεβάστηκαν το έργο του και το κατέστρεψαν ξανά με κόκκινη μπογιά και με το… γνωστό «MUFC» να στέκεται ως υπογραφή τους.

Ο νέος βανδαλισμός της τοιχογραφίας προκάλεσε το ξέσπασμα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, η οποία οργάνωσε το έργο σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Είναι πολύ εκνευριστικό. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, είναι βανδαλισμός. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μας έχουν προσεγγίσει για να μας εξηγήσουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα, η τοιχογραφία υπάρχει για να φωτίζει και να βοηθά την κοινότητα.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide