Ολική ανατροπή στην Νότιγχαμ, ανανέωσε Κούπερ μέχρι το 2025! (pic)

Κάτοικος Νότιγχαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα μείνει ο Στιβ Κούπερ, καθώς η Φόρεστ ανανέωσε το συμβόλαιο του Ουαλού τεχνικού.

Ο Στιβ Κούπερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ανόδου της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League την προηγούμενη σεζόν. Όμως, η αρχή της νέας δεν ήταν η καλύτερη για τον Ουαλό, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση, με πέντε συνεχόμενες ήττες.

Άμεσα δημιουργήθηκαν σενάρια που ήθελαν τη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να εξετάζει και να έχει επαφές με άλλους προπονητές για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, στον Τύπο της Αγγλίας είχε ασκηθεί κριτική για το γεγονός πως ο Ουαλός δεν έχει τη στήριξη του συλλόγου.

Όμως, την Παρασκευή (07/10) η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του Στιβ Κούπερ με την ομάδα, μέχρι το καλοκαίρι του 2025. «Τώρα είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Ως όμιλος είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει στον πίνακα του πρωταθλήματος και να δείξουμε για άλλη μια φορά τις ικανότητές μας που μας οδήγησαν στην Premier League», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL