Οι οπαδοί της Νάπολι δεν άφησαν τους παίχτες της Μίλαν να κλείσουν μάτι! (video)

Νάπολι οπαδοί Μίλαν
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ένα γνωστό «κόλπο» επιστράτευσαν οπαδοί της Νάπολι προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα με τον τρόπο τους να ανατρέψει απόψε (22:00) το σε βάρος της 1-0 απέναντι στη Μίλαν και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Μετά από συνεννόηση που έγινε διαδικτυακά, εμφανίστηκαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στο δρόμο έξω από το ξενοδοχείο στη Νάπολι, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των «ροσονέρι», και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην επιστρέψουν στους αντιπάλους να κλείσουν μάτι.

Για πολλή ώρα οι οπαδοί των «παρτενοπέι» έκαναν τη νύχτα μέρα με κόρνες, βεγγαλικά, δυναμιτάκια, συνθήματα και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να προκαλέσει φασαρία και να αναστατώσει τον ύπνο των φιλοξενούμενων.

Παρότι οι αρχές έκαναν ό,τι μπορούσαν (μπορεί και… όχι) για να κρατήσουν τους φασαριόζους τιφόζι σε σχετική απόσταση, φαίνεται πως το τρικ έπιασε. Ο Μάικ Γκρέλα, άλλοτε ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής του CBS που διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο, κατέγραψε την φασαρία. «Δεν θα κοιμηθούν απόψε οι άνθρωποι της Μίλαν, δυστυχώς ούτε κι εγώ», ανέφερε στο Twitter.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide