Ξύλο, σπασμένα μπουκάλια και ανοικτά κεφάλια στην υποβάθμιση της Μπόλτον! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Το ματς με την Έξετερ, το απόγευμα του Σαββάτου (1/5), ήταν για τη Μπόλτον η μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να καθαρίσει με την επιστροφή στη League One (τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου).

Οι παράγοντες της ομάδας ζήτησαν από τον κόσμο να μην πάει στο Univercity of Bolton Stadium, μάταια όμως καθώς εκατοντάδες οπαδοί βρέθηκαν περιμετρικά του γηπέδου. Το γκολ του Γκέτιν Τζόουνς στο 15′ δημιούργησε πανζουρλισμό, η νίκη έμοιαζε να πλησιάζει, όμως η Μπόλτον ισοφαρίστηκε στο 49′ και ηττήθηκε από το τέρμα του Πιρς Σουίνι στο 90+6′, με αποτέλεσμα να χαθεί το αρχικό πάρτι να εξελιχθεί σε… μακελειό!

Οι οπαδοί της ομάδας πλακώθηκαν μεταξύ τους, ιπτάμενα μπουκάλια οδήγησαν σε ανοιγμένα κεφάλια, με την κατάσταση να ξεφεύγει και το τοπίο να θυμίζει σκηνικό πολέμου. Κάποιοι, μάλιστα, μπούκαραν και εντός γηπέδου, ακόμη και στις θέσεις των δημοσιογράφων, με τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν άρον-άρον για τα αποδυτήρια.

Τελικά η Μπόλτον έμεινε στους 76 βαθμούς, έναν πίσω από τη δεύτερη Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ και τρεις πίσω από την πρώτη Τσέλτεναμ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον καλύτερο αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική (8/5, εκτός έδρας με την 12η Κρόουλι) από τη Μόρκαμπ που έχει 75 βαθμούς για να ανέβει στη League One.

Πήγη: sport-fm.com.cy

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide