Ξέσπασε σε δηλώσεις του ο Μπαπέ: «Ζήτησα να φύγω από τον Ιούλιο!» (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Κίλιαν Μπαπέ σε δηλώσεις του στο στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε για περί αποχώρησης του, αναφέροντας ότι ο ίδιος ενημέρωσε από νωρίς τον σύλλογο ότι θέλει να αποχωρήσει για να δώσει χρόνο στην ομάδα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά τα λόγια του Γάλλου:

«Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο. Από τότε τους είπα ότι δεν έχω πρόθεση να παραμείνω στην ομάδα και να υπογράψω νέο συμβόλαιο. Τους ενημέρωσα όσο πιο νωρίς γινόταν, προκειμένου να βρουν κάποιον αντάξιο αντικαταστάτη μου. Συν τοις άλλοις ήθελα η ομάδα να βγει κερδισμένη οικονομικά από αυτό.

Έκανα από νωρίς ξεκάθαρη τη θέση μου. Όσο πιο πολύ μπορούσα. Προσωπικά δεν μου άρεσαν κάποιες δηλώσεις που είδα και άκουσα ότι “θέλει να φύγει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου”. Και αυτό γιατί θα ήταν πολύ κακό για την ομάδα. Αλλά όταν έγιναν αυτές οι δηλώσεις ένιωσα λες και ήμουν κλέφτης. Ήταν κάτι που δεν ίσχυε.

Παρόλα αυτά είπα στην ομάδα ότι αν δεν θέλουν να φύγω, τότε θα παραμείνω στον σύλλογο. Η Παρί μου έχει προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια»

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide