Ντε Γιονγκ: Ταξίδι με προορισμό το Λονδίνο! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα ήταν ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού και θα συνεχίσει να είναι μέχει να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Τη Δευτέρα ο Ολλανδός ταξίδεψε στο Λονδίνο την ίδια ώρα που οι φήμες τον θέλουν ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γιουνάιτεντ ενώ υπήρχε η πληροφορία πως ο ίδιος απλά πήγαινε στον γάμο του Φαν Ντε Μπεκ.

Η αποχώρηση ή μη του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα ή η παραμονή του στους Καταλανούς με νέο μειωμένο συμβόλαιο είναι ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Ολλανδός μέσος έριξε… περισσότερο λάδι στη φωτιά το μεσημέρι της Δευτέρας όταν αναχώρησε από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Λονδίνο.

Αμέσως σήμανε συνεγερμός καθώς ο Ντε Γιονγκ στη διάρκεια του καλοκαιριού έχει συνδεθεί με την Τσέλσι αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συνειρμοί πως ταξιδεύει με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ήταν λογικό να γίνουν απ’ όλους.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως έγινε γνωστό πως στο αεροδρόμιο ήταν και ο Μέμφις Ντεπάι και οι δύο συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα και την Ολλανδία ταξίδεψαν στο Λονδίνο ούτως ώστε να πάνε στον γάμο του Φαν Ντε Μπεκ που θα γίνει στην Αγγλία.

Εκεί βέβαια θα είναι βέβαια και ο νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ τεν Χάαχ οπότε κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί και αν ο Ολλανδός τεχνικός κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να πείσει το διεθνή μέσο να πάρει μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide