Ντέιβιντ Μπέκαμ: Στην ουρά 12 ώρες για να τιμήσει την Βασίλισσα! (video)

Η ουρά στο Γουεστμίνστερ, μεγάλη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν ατελείωτες ώρες για να αποτίσουν φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Ανάμεσα στο πλήθος και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που προκάλεσε τόση έκπληξη με την εμφάνισή του, που όσοι κάθονταν στην ουρά έμεναν αποσβολωμένοι.

meridian in text

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, περίμενε, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, πάνω από 12 ώρες για να τιμήσει την Βασίλισσα Ελισάβετ, σε αντίθεση με πολλούς διάσημους αλλά και πολιτικούς που προκάλεσαν την οργή των Βρετανών γιατί παρέκαμπταν την ουρά.

Φορούσε κοστούμι, κασκέτο και κρατούσε μια μαύρη ομπρέλα, περιμένοντας να μπει στο Γουεστμίνστερ ενώ, μιλούσε και χαμογελούσε σε όσους προφανώς τον αναγνώριζαν.

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου μπήκε στην ουρά περίπου στις 02:00 σήμερα το πρωί και αγόρασε από τους πωλητές που βρισκόταν εκεί κοντά, ντόνατς για να αντέξει την αναμονή, λέει η MailOnline.

Μάλιστα, την στιγμή που πλησίαζε στο φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ, συγκινήθηκε και σκούπισε διακριτικά τα δάκρυά του.

@skynews

David Beckham enters Westminster Hall in tears and pays his respects to Queen Elizabeth II – 13 hours after joining the queue

♬ original sound – Sky News

Related Posts

Follow Us

SOCIAL