Νέος πονοκέφαλος για Κλοπ, εκτός δράσης ο Φαν Ντάικ! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η ήττα από τη Μπρέντφορντ δεν ήταν το μόνο κακό για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «Κόκκινοι» τις τελευταίες ημέρες έδειχναν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό όμως η Μπρέντφορντ ήρθε να τους προσγειώσει επικρατώντας με 3-1. Τα άσχημα νέα δεν έμειναν εκεί καθώς η Λίβερπουλ πληγώθηκε και αγωνιστικά.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αντικαταστάθηκε από τον Μάτιπ καθώς δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Σήμερα μετά από μια σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε πως ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη είναι αρκετά σοβαρός και θα τον αφήσει εκτός μάχης για μερικές εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πιο αξιόπιστου αμυντικού της.

Ο Φαν Ντάικ από το ξεκίνημα της σεζόν παίζει ασταμάτητα τόσο με τη Λίβερπουλ όσο και με την εθνική Ολλανδίας. Ο τραυματισμός του έρχεται τη στιγμή που η Λίβερπουλ θα δώσει συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια με κορυφαίο αυτό κόντρα στη Τσέλσι στις 21 του μήνα. Πριν από αυτό είναι οι αναμετρήσεις με Γουλβς και Μπράιτον, δύο παιχνίδια που μοιάζει βέβαιο πως ο Ολλανδός αμυντικός δεν θα προλάβει. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα προσπαθήσει να καλύψει την απουσία του Φαν Ντάικ χρησιμοποιώντας ως δίδυμο στα μετόπισθεν τους Μάτιπ και Κονατέ

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide